Khamis, 31 Januari 2013

Kali ni, pavlova dan pecan butterscotch lak

Lagi2 order durian crepe dari Cik min tu.... pastu tambah lak pecan butterscoth in jar dgn pavlova nak rasa.... 

Pavlova dia boleh tahan.... pecan butterscotch dia sgt lah marveles... tapi agak manis....

Pecan Butterscotch RM10
 cumanya susah gak nak mencedok dengan sudu kecik dia tu.... kek dia kek biasa tp ada lapisan mcm krim dgn pecan nut dan atas sekali ada karamel.... perghhhh....

ini pulak pavlova 4 segi... RM9

Durian Crepe lagi....

this time order 3 bungkus....

yummy...

cakap bau durian... sendawa pun bau durian.... kentut???? tak pasti hehehe

again... thank you ain sebab tolong amikkan semua ubat2 kencing manis ni utk akak hehehe

2 ulasan:

Rohani Hashim berkata...

kak ati, sy xpernah makan pavlova.huhu doyan kerip tu sokmo doh. sedap eh pavlova? manis sgt tak?

SweetYatt berkata...

pavlova ke manis, tp boleh kurangkan manis.... sebb tu kena mkn dgn buah masam.... kak tie tak boleh mkn selalu sebb manis... tp mmg sedap...