Jumaat, 2 Disember 2011

Filem Ombak Rindu...


adusss.... sudah masuk panggung..... fenomena...!!!!  kat mana2 je org bercerita pasal filem ni... belum tayang pun dah citer.... sedang di tayangkan pun cerita.... uwaaaa.... tak dpt jadi antara yg terawal tengok sbb nak gi holiday dgn family..... 

kenapa aku nak sangat tengok Ombak Rindu ni?...... sebab2 nya:

1) bukan Aaron Aziz tu,.... tp Lisa Suriahani... aku kan minat Lisa yg sweet tu.....
2) sebb semua org nak gi tengok..... 
3) sebb kawan2 aku pun semua duk cerita nak tengok... dgn aku2 sekali duk posted kat fb aku reminder kat kawan2 nak tengok Ombak Rindu ni..... perghhh fenomena betul..... 
4) sebb gazzette kat tibi dah membeliakkan mata aku nak tengok.... 

5) bukan sebb dah baca novel... sbb aku pun tak ingat lah citer dia mcm mana... lama sgt dah novel ni.... 
member opis dah gi tengok... siap warning lagi jgn citer byk2.... tp dari raut muka diorg citer tu best, dan diorg pun kata best lah.... phewww nasib baik Jambu cuti hari ni.... klu tak sah dia tak sabar2 nak bocorkan psl movie ni kat aku..... dia ni memang tak sabar2 sikit...... he he he..... 

Oh Ombak Rindu.... wait for me ek?....

1 ulasan:

mzhany berkata...

kakti, huhuhu sy pujuk husband, langsung takmoo tgk ombak rindu nih, angbak bolehlah dia kata ahaha, sabau jer lah