Selasa, 28 September 2010

My Open House dgn staff hubby...

Sabtu 25hb September, 2010

Seperti tahun2 sebelum ni, majlis Raya Gathering Microcorp bertempat dia kediaman kami, di belakang rumah kami... kenapa ek buat kat rumah bos? dan kat belakang rumah bos?... sebb atas arahan bos lah... he he he.... tak kisahlah kat mana, yg pasti, majlis dibuat dgn rela hati menggunakan kelengkapan dr rumah kami... mereka hanya sediakan khemah, caterer dan PA sistem... yg lain2 semua kami yg uruskan... Laman belakang rumah kami mmg besar dan boleh menempatkan 2 bijik kemah + garage kereta kami yg sedia ada.... 

Bos pun turun padang tau... ingat duk rilex2 je suh org buat... itu yg buat aku bangga dgn dia ni, tak berkira dgn anak buah... 

Ini lah pembantu aku yg paling setia... Desi Yana... dr pagi sampai ke pagi esoknya dia kerja tak henti2... buat aku sayang nk lepaskan dia kalau dia minta balik for good in future... he he 
Menu utama, Nasi jagung + set rendang, dalca, ayam masak rempah, acar buah
 Menu kedua, Laksa Penang
 Ada ABC lagiiii..... Anak dara aku si Farah ni yg tukang mesin ais dr pagi sampai malam....
Ada juga Roti Jala, buah2an, Sate dan pencuci mulut... 
 En Din, org kuat hari sebelum dan semasa majlis...
Gambar2 staff hubby pada hari itu.... 
 Antara yg menang 4 hadiah lucky draw...
 

denga secretary hubby, Nadia, yg baju pink tu....

2 ulasan:

suamihanyisterizuki berkata...

kak tie,
jeleshhnyer, sy takdapat join majlis nih..uuuu

mintak izin sy nk link kn blog kak ti dlm blog sy boleh?

http://mzhany.com

SweetYatt berkata...

oooo rohani ek.... mana tau blog kak tie ni? ok boleh boleh.. nak link kan.... naper kamu tk dtg hari tu?... seronok majlis nya tp dh kurang sikit staff yg dtg.. tak happening mcm last year..