Khamis, 21 April 2011

Tudung online yg pertama ku.. Syria Polka Dot

21 April 2011


cantik tak? entah kan?.... kelar ok tp sebb 2 piece ni nak gelak pun ada bila duk imagine pakai

Hari ni aku dapat parcel dr Radiusite... first time ever beli tudung online nih.... tak penah terlintas nak beli tudung online sebb aku ada sikit cuak dalam hati dgn barang2 online ni.  Kang ye ye je order bayar pastu dpt mcm hampeh.... tapi bila aku tengok website budak ni nampak mcm ada kesungguhan dia dalam menjaga kualiti tudung dia why dont i give myself a try kan?.... 

Memang pantas budak ika tu, order selasa malam, pagi rabu dapat reply dan aku terus bank in duit, pukul 11.30 pagi Khamis aku dah dapat tudung..... perghhh... mmg kelas dia ni.... 

Aku tak penah pakai  tudung2 Syria ni, disamping nak mencuba, dan harga dia pun not bad, maka aku order lah kaler hijau polka dot.... ok gak material dia walau pun tebal tapi cantik jahitannya dan kemas.... 

nanti lah bila aku rasa aku pakai nampak cantik, aku tepekkan wajah ku kat blog aku nanti yea... 




4 ulasan:

Mummy `Aish berkata...

Ika Radiusite is my frenz..tdung yg sy bwk ke opis dlu dr dia la tu..hahaha..mmg la pntas kak dia buat keje..da mmg 100% keje dia secara online je..artis like Liza Hanim da jadi pelanggan tetap dia da..huhuhu..

SweetYatt berkata...

ooo tulah mcm penah dgr.... not bad lah, dia pun lawa... tp mcm tak kena je dgn muka akak tudung syria..

jeBateja berkata...

laaa...awat tak bg link....kita pun nak tempah gak.....

saffiya_aleesya @ echa berkata...

tudung kat radiusite mmg cantik2..xsama mcm kat blog2 lain..echa pun slalu gak order kat radiusite.