Khamis, 21 Oktober 2010

Gelagat

Wah hari ni rajin pulak aku update blog.... nak citer psl gelagat pelawat blog... selalunya sebagai visitor blog..... ada mcm2 sebb kita tengok blog org..

1) purposely tengok sbb itu blog kawan dia
2) saja nak tengok sebb nak tau apa citer kawan dia... tp dia bukan truly kawan pun
3) org lain rekemen kita tengok blog dia
3) ter tengok blog org tu sebb menaip related word kpd isi padu blog tu
4) eh... blog dia ada jual barang menarik lah...
5) entah sapa2 tag blog org tu kat facebook kita....

betul tak? dlm 5 sebb ni, 3 dr nya dtg dr kita?..... haaaaa toksahlah kata tak.... tipu amat lah.... aku pun sama he he he.... anyway.... blogger2 pulak ada mcm2 karenahnya.....

1) jadikan blog sebagai diari diorg... so? suka hati diorg lah nak letak update apa pun....
2) jadikan blog diorg sebagai tempat utk bermegah2, walau dia kata, suka hati lah nak buh apa pun kat blog aku, tp hakikatnya.... riak amat.....
3) jadikan blog utk menjana pendapatan...  bagus ni... i like...
4)  jadikan blog tempat utk menegakkan kebenaran dan mematahkan kebenaran....
5) jadikan blog tempat melepas geram dan amarah....
6)  jadikan blog tempat kawan2 cuci mata.... (aku lah tu....hubby aku control lah blog aku...)

apa2 pun tahniah lah sebb anda sudah jd sebahagian dr dunia blogger.... seronok meneroka era baru...

walaupun aku tau ramai kawan2 aku yg visit blog aku, tp follower aku byk tu jek.... ha ha ha... tak pe....

INI BLOG, AHMAD ALBAB YANG PUNYA......

1 ulasan:

mzhany berkata...

kak tie, betol tuh sy stuju part belog tu dia yg punyer suke hati dia nak publish apa kan, kalau tak suke tak yah la masuk, ni selalu nya start buat komen propa kan...hurmm mintak jauh la bebanyak...