Rabu, 23 Oktober 2013

post aku hilang... aka deleted

emmmm aku geram ni... penat2 aku menaip dengan penuh perasaan segala apa nak tulis kat post aku siap dah post dah... pastu pi gatai sgt godek draft post.... nak delete lah konon... terrrr delete lak post baru aku tu..... 

eeeeeeee memang geram tahap gaban tul.... letih aku cari kat google "how to recover deleted post in blog"... ada a few cara nak recover tp semua nya tak jalan kat aku.... choiii.... 




kat dashboard baik je ada...... tp bila klik nak baca.... 

ni diaaaaaaaaaaaaaaa....


dahhhh malas nak buat balik.... 

elok2  ayat panjang dah jadi pendek...

dah lah nak rangka ayat blog yg 1st tu lah yg best..... 

dah.. dah... malas nak reviiew...

next klu aku pegi baru aku review

2 ulasan:

wa berkata...

He he, pernah jadi kat wa gak..pas tu bye2 je lah, malas nak taip blik:-)

mAr@ZiEy berkata...

ade tu kt posts..mesti date ngn time tak sama..leh tukar setting