Khamis, 10 Mac 2011

2nd day hubby in ward

Hari ni, aku tak teman hubby.... alah dah besar panjang dah... nak berteman lagi? eleh semalam boleh lak teman? bukan apa, esok dia nak discharge petang, so better aku cuti esok je sebb dia bukan leh drive lagi pun, so aku lah ibu supir yg jelita itu utk bawak dia balik esok kan?..... simpan lah cuti hari ni.....

Pagi2 lepas hantar farah ke sekolah, aku terus ke hosp utk jengah dia jap.... wah dah ceria sikit muka dia, tidur tak ada gangguan kot.... tapiiiii buat keje lagi tu?... ish ish ish....

Pagi ni, sarapan hospital, nasi lemak ...

Emmm... bau sedap.... nasi lemak dia banyakkk.... kongsi 2 org, maka dpt sarapan percuma lah aku pagi tadi... tapppiiiiii.... meluat makan nasi, terselit2 nasi kat celah besi aku.... tu lah antara sebab2 utama tak mo makan nasi... jenuh nak korek2 kuar dr besi aku..... tapi kan nasi lemak dgn sambal dia sedappp.....

Kul 8.30 kuar lah dr hosp, gi opis. Sori bos, masuk lambat sikit, bukan selalu pun..... macam lah bos tu ada... dia kat Korea nunn.......

2 ulasan:

mzhany berkata...

kak ti, sy plan nk g melawat mlm ni, tp alih2 husband sy pun kurang sihat...dekat kul10 baru la ok sikit...huhu mesti tak sempat dah kan...ummm sy pergi melawat kt rumah je lah yer....

SweetYatt berkata...

Hani, tak pe lah... tak kisah.. En sharin dah ok, klu nak dtg rumah pun ok, ptg ni dia mungkin keluar