Sabtu, 26 Mac 2011

Orlando.. hari ke 4

Hari ni hari ke 4 aku di Orlando.... apa aktiviti aku?

1) bangun pagi gosok baju dan pant hubby nak gi meeting
2) basuh stokin yg dah 3 pasang habis
3) basuh spentol.... ha ha ha.... (syyyy....) ok lah tu.. tugas2 rasmi escort ke US... dulu2 ikut masa musim sejuk tak berpeluh sgt, ini tukar banyak kali sebb berpeluh sokmo....
4) kemas bilik,
5) makan maggie, buat air milo cicah biskut tiger
6) update blog dr pagi sampai petang.. naik patah pinggang aku menyandar....
7) bbm dgn hubby... tup tup hubby kata, abang balik kul 10 malam.... adehhh.....
8) bbm lagi dgn hubby dia kata, dia lapar...... pagi td mkn maggi jek... kat tempat meeting tak ada makanan muslim except buah... alah ciannya....
9) tak buat apa2 melingkar atas katil......

sekian... citer hari ke 4 aku...... menakjubkan kan? menakjubkan, sampai tak ada gambar nak post dlm entree ni.... muahaaaaaaaaaaa.....

tivi kat bilik hotel ni bengong betul..... tak ada ke citer yg menarik nak bagi aku tengok... ini balik2 citer lama zaman aku muda belia dulu. mcm citer The Fresh Prince of Bellair tu yg ada............. poyo tul...........

tidur lagi bagus.... org malaysia dah bangun pagi.. aku baru nak masuk malam...

1 ulasan:

mzhany berkata...

kaktie, nanti tempek gambar lagik yer...sronok tgk...